Música per internet, un futur llunyà

>> dissabte, 6 de març del 2010

Després de tant de temps sentint a parlar de les dificultats del món de la música, de la decaiguda de vendes, de la dificultat dels artistes per fer-se un lloc en un món cada vegada més competitiu i selectiu... després de tot això, he decidit apostar per la compra de mp3 per Internet.


Crec fonamental que es valori la feina dels artistes, al cap i a la fi, hi ha hagut un gran esforç i una inversió no menys important per dur a terme aquell projecte.


Per tan, m'he decidit a comprar un disc per Internet, una descàrrega vaja. Primera sorpresa? Doncs la dificultat per accedir a algun lloc on puguin vendre música per Internet; algunes de les pàgines consultades (Vitaminic, wed, musicalibre.com, ...) no es troben actives o no carreguen bé, altres no existeixen, les grans marques com Fnac, no tenen pàgines intuïtives, hi ha un excés de desinformació... Vaja, que no ho posen fàcil.


El primer pas per solucionar aquests problemes, no és culpabilitzar al consumidor pel seu desinterès per pagar música, ni criminalitzar-lo per les descàrregues gratuïtes, segurament primer s'han de mirar el melic i preguntar-se, perquè no venc per Internet, què faig malament? I sobretot,... qui és el meu consumidor objectiu i què m'està demanant?


Què n'opineu, hi esteu d'acord?


Etiquetes

Buscar aquest blog

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP